Förrätt: Löjromstoast
Huvudrätt: Färska räkor, aioli och baugette
Huvudrätt: Färska räkor, aioli och baugette
Efterrätt: Fruktsallad med vit chokladsås
Löjromstaost är en favorit här hemma och äts med andakt. Det är väldigt enkelt att göra och smakar så gudomligt. Avokado, rödlök och creme fráiche är ett måste till.
Vit chokladsås
1 paket milda eller kelda vaniljvisp
100 g vit choklad
Vispa vaniljsåsen och smält under tiden chokladen i ett vattenbad. Rör i den smälta chokladen i vaniljvispen. Klart!
Shit, vad du är duktig Maria. Igår när jag gick i affären skulle jag defenitivt ha tagit en titt här först. Hade total laga-mat-torka. Hoppas ni mår bra! Kramar Elin S
SvaraRaderaÅh mums mums! Ge mig ge mig. Själv är jag ensam här hemma om att älska räkor, de andra äter med halvhjärtad förtjusning. Så det är sällan jag "får" äta det. Ha en bra dag!
SvaraRadera